Succesverhaal: Marjolein verliest -36kg in een jaar

Succesverhaal: Marjolein verliest -36kg in een jaar

Mijn naam is Marjolein, ik ben 53 jaar oud en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik ben getrouwd en moeder  van twee geweldige kinderen. Op dit punt in mijn leven is sport  mijn grootste passie en belangrijkste uitlaatklep geworden.”

“Met behulp van de  *persoonlijke ervaring* slaagde ik erin mijn doel te bereiken: ik ben ongeveer -36 kilogram  afgevallen. Maar ik weet dat dit niet alleen aan het supplement te danken is. Het was mijn eigen vastberadenheid en toewijding die me hier hebben gebracht. Het sporten geeft net dat extra zetje om mijn doel te behalen en het geeft ook voldoening.”

“Vind je het verhaal van jouw mede-ruimtereiziger Marjolein ook zo motiverend? Denk jij nu ook: “Ik ga ervoor en zal eindelijk die kilo’s verliezen!”, dan helpt Sterrenstof je graag. Bekijk hieronder alle producten die Marjolein hebben geholpen om maar liefst -36 kilogram te verliezen.

Terug naar blog