Succesverhaal: Sandy is met een lach 27 kilo kwijt geraakt.

Succesverhaal: Sandy is met een lach 27 kilo kwijt geraakt.

”Wat ben ik een blij ei! Vandaag de 27 kilo lichter aangetikt, een droom die uitkomt.

Nooit gedacht dat ik zo ver zou komen, heb namelijk al zoveel pogingen gedaan in mijn leven en altijd kwam er een moment dat ik opgaf, dit keer is het anders voel ik mijn anders.

Heel dit avontuur heb ik gedaan met een grote lach op mijn gezicht, hoe dichter ik bij mijn eindoel komt hoe groter die lach wordt.

– Sandy

Heb geen moment gehad dat ik aan opgeven gedacht heb en dat allemaal door de *persoonlijke ervaring* van Sterrenstof.

Geen snaaibui gehad, geen trek gehad en het belangrijkste waar ik ontzettend dankbaar voor ben is het van mijn redbull-verslaving af te zijn gekomen zonder enorme hoofdpijn.

Wat is het fijn om af te vallen zonder strijd, zonder verdriet, zonder snaaibuien en zonder hongergevoel.

Ik kijk elke dag weer uit naar een positieve dag met lekker gezond eten en natuurlijk de momenten dat ik het gebruiken mag. Sterrenstof bedankt!”

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Sandy graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie en wil je graag aan de slag gaan? Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend.”


*persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving. Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Sandy dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog