Succesverhaal: Joke verliest 24KG in 25 weken

Succesverhaal: Joke verliest 24KG in 25 weken

Ook ik wil mijn verhaal met jullie delen.

11 november 2022 ben ik begonnen met de strijd tegen de kilo's ivm hoge suiker, cholesterol en bloeddruk. De knop moest om, dat stond vast.

Ik gebruik twee keer per dag mijn *persoonlijke ervaring* en twee keer per dag de *persoonlijke ervaring* van Sterrenstof in mijn kwark (0% vet versie) en verder heel gezond eten en veel wandelen.

Vandaag een vreugde dansje gedaan want ik kon weer in een spijkerbroek.

Joke

Ik ben van maat 52/54 naar maat 44 gegaan.

Ook zijn mijn waarden van het viscerale vet zijn al mooi gezakt. Deze begon op 18 en zit nu op 13.

Ik ben zo ongelooflijk trots dat ik nu al 24 kilo lichter ben. Ik deel dit verhaal graag met jullie om hopelijk een inspiratie te zijn!

We gaan nog mooi zo door ben er nog niet maar voel me heel goed.

Liefs, Joke''

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Joke graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie en wil je graag aan de slag gaan?  Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend. *persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving.

Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Joke dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog