Succesverhaal: hoe slaagde Steffie erin om af te vallen?

Succesverhaal: hoe slaagde Steffie erin om af te vallen?

Wij willen je graag inspireren en motiveren, net zoals jouw mede-ruimtereiziger Steffie. Zij wilt graag haar verhaal met je delen, zodat je de absolute wil doorzet om zelf ook die vervelende kilo's te verliezen.

Op 15 januari 2023 was ik er klaar mee. De knop ging om. Ik zat/zit in een burn-out en het lukte me niet om gezonder en fitter te worden.

- Steffie

”Sporten is niet echt mijn ding, dus daarom ben ik begonnen met de *persoonlijke ervaring* en *persoonlijke ervaring* van Sterrenstof.

Eerste paar dagen vond ik het lastig om de lekkere en ongezond dingen niet te pakken, maar moest even streng zijn. Na één week merkte ik dat ik mezelf fitter voelde. Niet alleen door Sterrenstof, maar ook doordat ik mijn patroon heb aangepast. Vooral veel groente, fruit, water, crackers eten.

Ik zie ook verandering in mijn lichaam en gezicht. Dit geeft mij extra motivatie. Mijn doel is vooral om mezelf fitter, zekerder en energieker te voelen. Ik ben inmiddels drie weken bezig en het gaat goed. Ook mentaal merk ik dat ik veel vrolijker ben en zin heb in de dag.

Dankzij Sterrenstof en natuurlijk gezonde voeding ‘leef’ ik weer en krijg ik meer zelfvertrouwen.”

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Steffie graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie om aan de slag te gaan? Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De evaluatie van de gezondheidsclaims zijn nog lopende*. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gemaakte gezondheidsclaims. *persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving.


Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Angela dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog