Succesverhaal: hoe Angela 12 kilo verloor.

Succesverhaal: hoe Angela 12 kilo verloor.

Iedere dag willen wij je vanuit de ruimte motiveren en inspireren. Daarom delen wij het waanzinnige (succes)verhaal van jullie mede-ruimtereiziger Angela.

In het begin van 2023 was het wéér zover. Ik begon voor de zoveelste keer met mijn afvalrace. Maar: dit keer met behulp van Sterrenstof waar ik al eens eerder van gehoord had.

– Angela

”Ik was erg gemotiveerd en wilde alles heel serieus aanpakken. Ik nam zoals aanbevolen twee doseringen per dag en lette goed op mijn voeding. Dit ging echt heel erg goed. Ik had geen ‘eetbuien’ en totaal geen trek in zoetigheid. De kilo’s gingen er goed af. Ik ging steeds lekkerder in mijn vel zitten.

Na drie weken begon ik met koolhydraat-beperkt eten, in combinatie met intermittent fasting. Ik had het heel zwaar en veel honger, omdat ik dacht dat je de *persoonlijke ervaring* niet mocht drinken. Via Facebook heeft Sterrenstof mij geïnformeerd dat je wél de *persoonlijke ervaring* kunt nemen, omdat je onder een bepaald aantal calorieën en koolhydraten blijft. Dit was een giga-opluchting, want toen kwam ik eigenlijk heel makkelijk door de ‘vastperiode’ heen.

Inmiddels ben ik tien weken verder en maar liefst 𝟭𝟮 𝗸𝗶𝗹𝗼 𝗮𝗳𝗴𝗲𝘃𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻. Ik voel mezelf als herboren en ga door naar het verliezen van de volgende kilo’s.

Zoals ze bij Sterrenstof zeggen: de *persoonlijke ervaring* is geen wondermiddel, maar een fantastisch 𝗵𝘂𝗹𝗽𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹. Nou, dit kan ik alleen maar beamen!”

Wij zijn super trots op Angela en kunnen niet wachten om meerdere succesverhalen te horen. Lijkt het je leuk om andere ruimtereizigers te motiveren? Laat het ons dan weten!

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Angela graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie om aan de slag te gaan? Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De evaluatie van de gezondheidsclaims zijn nog lopende*. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gemaakte gezondheidsclaims.” *persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving.

Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Angela dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog