Succesverhaal: de ruimtereis van Gerjon.

Succesverhaal: de ruimtereis van Gerjon.

Graag stellen wij jullie voor aan jullie mede-ruimtevaarder, genaamd Gerjon. Zij heeft het afgelopen jaar een indrukwekkend resultaat behaald. Gerjon deelt graag haar verhaal ter inspiratie en motivatie dat alles mogelijk is.

Juli 2021: Corona is redelijk voorbij en heeft zijn gevolgen achtergelaten, thuiswerken heeft mij geen goed gedaan. Ik was er klaar mee, want de 100 kg kwam weer in zicht. Ik had elders supplementen besteld en had besloten dat ik wilde afvallen. Na twee weken is er nog geen gram af.

Ik vertel dit tegen mijn man, en hij zegt: ”Ik heb wel iets gezien, iets waar veel mensen tevreden over blijken te zijn, namelijk Sterrenstof. Ga daar eens naar kijken.” Aldus mijn man. 

– Gerjon

Ik ben mezelf gaan inlezen en zag alleen maar positieve reacties. Ik heb mijn eerste potten *persoonlijke ervaring* direct besteld. Halverwege augustus (2021) ben ik begonnen; letten op mijn eten en de *persoonlijke ervaring* gebruiken. En ja, de kilo’s gingen er zowaar af en ik kreeg ook wat meer energie.

December 2021: Ik was 10 kilo kwijt en wat was ik al blij. December en januari waren mindere maanden; toch weer thuiswerken en de feestdagen maakten dat ik één kilo aangekomen was. Ik heb mezelf een ‘smartwatch’ cadeau gegeven en ben gaan wandelen. Steeds iets verder en opbouwen. Ik ben vol goede moed weer van start gegaan, omdat ik toch weer baalde van het feit dat ik niet streng genoeg was voor mezelf. Elke dag netjes twee keer per dag de *persoonlijke ervaring* . Uiteindelijk, na verloop van tijd en veel trainen, zit ik nu op 10 tot 15 km wandelen per dag. Daarnaast blijft ook mijn voeding iets om op te blijven letten.

September 2022: Nu, begin september, heb ik eindelijk de -25kg bereikt. Wat ben ik trots, wat heb ik een hoop meer energie en wat voel ik me goed! Ik wil naar een goed (gezond) BMI en wil daarvoor nog ongeveer 6 kg afvallen. Het gaat niet snel meer, maar ik blijf langzaam afvallen. Het was er ook niet snel aan, dus ik heb de tijd. Sterrenstof, heel erg bedankt voor een topproduct als jullie *persoonlijke ervaring* . Ik keek uit naar mijn ‘sapje’ zoals ik mijn *persoonlijke ervaring* noem.

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Gerjon graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie om aan de slag te gaan? Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De evaluatie van de gezondheidsclaims zijn nog lopende*. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gemaakte gezondheidsclaims.”*persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving.


Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Gerjon dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog