Succesverhaal: Amanda ging van 96kg naar 69kg in 1 jaar tijd.

Succesverhaal: Amanda ging van 96kg naar 69kg in 1 jaar tijd.

”Mijn ruimtereis begon op 22 april 2022! In die fase zat ik enorm in de clinch met mezelf, ik woog 96 kilo en was de wanhoop nabij. Ik had het geprobeerd met alleen een dieet maar dat was altijd van korte duur en zat het er ook weer op. Totdat ik Sterrenstof ontdekte.

Ik las veel reacties en was zelf onwijs stellig maar dat hield me niet tegen om het te gaan proberen!

– Amanda

 Het begon met de *persoonlijke ervaring* en al gauw was ik fan want hey, ik merkte dat het mijn vermoeidheid hielp te verminderen en het smaakte ook heerlijk!

De reis om gewicht te verliezen was begonnen. Ik voelde mij goed en gemotiveerd, ook omdat het mijn hongergevoel verminderde en ik daardoor op een dag minder calorieen binnen kreeg. Samen met Sterrenstof ben ik gaan rekenen hoe veel calorieen ik mocht binnenkrijgen om in een tekort te zitten. Nu bijna een jaar later weeg ik zo’n 69 kilo en drink ik nog steeds iedere dag een trouw een glas met ijsklontjes.

Ik heb alle smaken gehad maar *persoonlijke ervaring* is toch wel mijn favoriet! Ik sla een koffie in de ochtend over want daar is alleen plaats voor mijn heerlijke *persoonlijke ervaring*.

‘s Avonds gebruik ik de *persoonlijke ervaring* wat ook een super aanrader is. Dit ondersteunt mijn nachtrust en helpt lekker te slapen. Een must-have als je het mij vraagt, de smaak is wel wennen al is dat persoonlijk.

Voor iedereen die twijfelt, het is het echt waard! Nooit meer zonder Sterrenstof voor mij!”

Onze Sterrenstof-bemanning wilt Amanda graag bedanken voor haar inspirerende woorden. Zit jij nu ook vol motivatie om aan de slag te gaan? Klik hier om direct naar de winkel van Sterrenstof te gaan.

“De verhalen die hier worden gedeeld zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen niet als medisch advies te worden beschouwd. De informatie die hier wordt gedeeld is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van medische aandoeningen. Er kunnen geen rechten worden ontleend. *persoonlijke ervaring*= Helaas mogen wij geen woorden in reviews tonen die betrekking hebben op de mate of snelheid van gewichtsverlies of specifieke persoonlijke ervaring van werking als gevolg van de strenge EU-wetgeving.


Persoonlijk advies mag wel, dus wil jij graag weten hoe Amanda dit voor elkaar heeft gekregen? Of twijfel je of het bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van persoonlijk advies, geheel gratis.

Terug naar blog